Välfärdsförvaltningen, Särskilt boende

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Bjästagården är centralt placerad i Bjästa på markplan. Vi är en arbetsplats där vi har fint samarbete och roligt tillsammans. Välkommen att söka vår lediga tjänst!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, motivation och omsorg till våra boende. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor och att alla som bor hos oss ska ha möjlighet att få leva livet, hela livet.

Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, kontaktmannaskapsuppgifter samt sociala och fysiska aktiviteter tillsammans med våra boende.
I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera åtgärder och hälsotillstånd. Vi dokumenterar i Lifecare.

Vi arbetar teambaserat vilket innebär att många olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet och en bra miljö för våra boende.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

Tjänsten är ett vikariat på 75%, tillträde så snart som möjligt och tom 2023-09-30, med goda möjligheter till förlängning.

Om du inte bor i Bjästa och har promenadavstånd är det önskvärt med körkort och bil.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse, så snart som möjligt
Löneform Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/145
Kontakt
  • Annelie Nordlander, enhetschef, 0660-265060
Facklig företrädare
  • Rut Bergström, Kommunal, 0660-88676
Publicerat 2023-03-21
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb