Konsult- och serviceförvaltningen, Fastighetsavdelningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster. Med vår hjälp kan förvaltningarna och de kommunala bolagen koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Fastighetsavdelningen har till uppgift att förvalta kommunens alla bebyggda fastigheter samt ansvara för små och stora byggprojekt. Kommunen är en stor fastighetsägare och tillhandahåller ändamålsenliga lokaler till sina verksamheter.

Arbetsuppgifter
Som underhållsförvaltare ansvarar du för den långsiktiga planeringen gällande underhållet av våra bebyggda fastigheter. Tillsammans med andra funktioner på fastighetsavdelningen bedömer du skicket på olika byggnadsdelar och installationer samt dokumenterar och gör ekonomiska bedömningar kring detta för att skapa en samlad bild av det totala underhållsbehovet. Du kommer bland annat att ansvara för underhållsbesiktningar av fastigheterna i samarbete med våra byggprojektledare, konsulter och andra funktioner.

Du kommer att ansvara för delar av våra systemstöd och arbetar strategiskt med fleråriga planer för att på bästa sätt föreslå prioriterade åtgärder med syfte att utveckla och förädla fastighetsbeståndet.

Kvalifikationer
Du har högskoleutbildning eller annan relevant utbildning inom fastighetsförvaltning, byggproduktion, byggkonstruktion och/eller erfarenhet som bedöms tillräcklig. Du har som tjänsteman vana att hantera olika systemstöd och jobba administrativt samt har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer. Det är meriterande om du har erfarenhet av att göra ekonomiska kalkyler/bedömningar.

Du är en god administratör och det kommer vara viktigt att kunna skapa förtroendefulla relationer med olika verksamheter utifrån våra respektive uppdrag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort, behörighet B är ett krav.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2021-09-01
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/182
Kontakt
  • Patrik Palm, enhetschef, 070-514 51 09
Facklig företrädare
  • Johanna Martinell, SACO, 0660-886 66
  • Torbjörn Sandin, Vision, 0660-885 20
Publicerat 2021-05-06
Sista ansökningsdag 2021-06-13

Zurück zu Stellenangeboten