Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Nu söker vi en ny medarbetare till oss på Höglandskolan. Höglandskolan är en F-6 skola med cirka 380 elever. Skolan ligger centralt i Örnsköldsvik vilket gör att det finns goda kommunikationsmöjligheter. Skolan har närhet till både skog och äng. Vi har också en mycket fin idrottsanläggning precis bredvid skolan.

För dig som är ny i ditt yrke har Örnsköldsviks kommun ett introduktionsprogram för nya lärare som innebär att du under ditt första år får en mentor. Din mentor är en erfaren lärare med samma ämnesbehörighet som kan vägleda och stödja dig.

Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa i NO-ämnen och i viss mån andra ämnen i årskurs 5. Du kommer att dela ansvaret för elevgruppen och sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning.

Observera att detta är ett vikariat och att förändringar inom arbetsuppgifterna kan förändras beroende på vilken kompetens och erfarenhet du har.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarexamen med ämnesbehörighet i NO-ämnen, matematik och gärna andra ämnen.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. Du är en trygg vuxen och är en tydlig ledare i klassrummet. Att vara en förebild och skapa en god stämning i elevgruppen och arbetslaget är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser, förmåga att skapa struktur samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Vid anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister lämnas in till arbetsgivaren.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-06-19
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 14 augusti 2024
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/281
Kontakt
  • Lars von Ahn, 073-0484419
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 070-5848416,asa.elfving@ornskoldsvik.se
Publicerat 2024-05-13
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb