Konsult- och serviceförvaltningen, Kostavdelningen

På konsult- och serviceförvaltningen ger vi förvaltningarna stöd och service inom våra områden fastighet, drift- och service, kost, IT samt administrativa stödtjänster.

Till vår förskola i Gottne söker vi ett köksbiträde till kombinationstjänst köksarbete och lokalvård. Tjänsten är på deltid 75%, helgfri måndag – fredag.

Arbetsuppgifter
Som köksbiträde på förskolan kommer du att hantera måltider, disk, tvätt och städ. Även administrativa arbetsuppgifter som beställningar och redovisningar i kostdataprogram och daglig städning av förskolans lokaler ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer
Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet av arbete inom kök och lokalvård, van att arbeta efter egenkontroll och checklistor.

Vi söker dig som trivs att arbeta självständigt med stort eget ansvar, är flexibel och serviceinriktad vilket gör att vi kommer att lägga vikt på personlig lämplighet. Du ska behärska det svenska språket i tal och skrift för att kunna ta del av arbetsordningar, rutiner, checklistor, beställningar och kommunikation på arbetsplatsen.

Vårt arbetssätt att kunna täcka upp för varandra gör att du ska kunna arbeta i andra kök inom organisationen. Tillsammans med ytterligare medarbetare i andra kök inom området ingår du i en större arbetsgrupp med köksenhetschef som närmsta chef.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-05 eller enligt överenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Gottne, Mellansel
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/263
Kontakt
  • Malin Liv, Köksenhetschef, 073-2703577
Facklig företrädare
  • Katarina Edlund, Kommunal, 0660-88000
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb