Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

På Örnsköldsviks gymnasium studerar sammanlagt drygt 1800 elever fördelade på fem högskoleförberedande program och tio yrkesprogram samt introduktionsprogram och Anpassad gymnasieskola. 


Arbetsuppgifter
Du kommer att undervisa på Anpassad gymnasieskolas individuella program. I ditt arbete ingår undervisning, planering, dokumentation samt kontakter med elever och vårdnadshavare. Uppdraget innebär också att delta i gemensamt arbete tillsammans med ämnes- och arbetslag.

I arbetsuppgifterna ingår ofta mentorskap för ett antal elever. I det ingår också ett ansvar för att följa upp och stödja dina mentorselever och att aktivt delta i elevhälsoarbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad speciallärare med inriktning utvecklingsstörning. Du som är legitimerad lärare och kan tänka att studera till speciallärare ses också gärna som sökande.

Vi tänker att du gillar att utmanas och tänka nytt, ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling. Du är en trygg vuxen och är en tydlig ledare i klassrummet. Att vara en förebild och skapa en god stämning i elevgruppen och arbetslaget är för dig en självklarhet.

Vi ser gärna att du har vana av att leda grupprocesser, förmåga att skapa struktur samt att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov. Du är lyhörd, tar ansvar, är engagerad och kreativ.

Vänligen bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Vid eventuell anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp för arbetsgivaren. 

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 240814
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/258
Kontakt
  • Lars-Erik Edblad, rektor, 0660-88039
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Sveriges Lärare, 070-5848416,asa.elfving@ornskoldsvik.se
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb