Välfärdsförvaltningen

I välfärdsförvaltningen arbetar cirka 2500 medarbetare. Förvaltningen styrs av Välfärdsnämnden med utgångspunkt i förvaltningens verksamhetsidé - ”Tillsammans underlättar vi människors möjlighet att leva ett meningsfullt liv” - arbetar vi för att uppnå kommunens vision: Vi bygger bäst tillsammans.

Mobila teamet verkställer Trygg hemgång till de som har ett behov av stöd vid hemgång efter sjukhusvistelse. Vi synliggör eventuella framtida behov av hjälpinsatser hos brukaren. Välkommen att skicka in din ansökan och bli en i vårt team!

Arbetsuppgifter
Som medarbetare är din främsta uppgift att ge stöd, motivation och omsorg till våra boende. Vi arbetar hälsofrämjande med syftet att stärka individens egna förmågor och att alla som bor hos oss ska ha möjlighet att få leva livet, hela livet.

Delaktighet, utveckling och gemenskap är nyckelord hos oss där ständiga förbättringar ger förutsättningar för att skapa god kvalitet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, kontaktmannaskapsuppgifter samt sociala och fysiska aktiviteter tillsammans med våra boende.

Vi arbetar teambaserat vilket innebär att många olika yrkesgrupper har som gemensamt mål att skapa en god livskvalitet och en bra miljö för våra boende.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är undersköterska eller har annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som tillräcklig. Vi ser gärna att du har vidareutbildning mot äldre och/eller demens eller har en utbildningsinriktning mot psykiatri. Erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg är meriterande.

Det är viktigt att du tycker om och trivs med att arbeta med människor samt att du är flexibel och lyhörd för nya idéer och arbetssätt.

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då du har kontakt med anhöriga, för dokumentation och läser information som berör arbetet.

Giltigt körkort, behörighet B är ett krav samt tillgång till egen bil.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse 240520
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Örnsköldsviks kommun
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/244
Kontakt
  • Jeanette Krånglin, 0660-265077
Facklig företrädare
  • Marlene Dahlberg, 070-2423209
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-05-20

Tillbaka till lediga jobb