Samhällsbyggnadsförvaltningen, Trafik- och parkavdelningen

Samhällsbyggnadsförvaltningens uppdrag är att aktivt verka för att bygga en säker, trygg och hållbar kommun med en god miljö för alla som bor, verkar och besöker Örnsköldsvik.

Driftenheten ansvarar för kärnverksamheten på avdelningen och utför drift och underhåll på de kommunala vägarna, allmän platsmark, parker och lekplatser. Nu söker vi en anläggningsarbetare till gatugruppen. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Trafik och parkavdelningen söker en anläggningsarbetare med inriktning mot gatuarbeten. Trafik och parkavdelningens anläggningsarbetare utför underhåll och nyanläggningsarbeten av gator, parker och lekparker.

Inom gatusidan är huvudsakliga arbetsuppgifterna att underhålla brunnar och diken, sten- och plattläggning, mindre asfaltläggning samt övrigt förekommande markarbeten. I tjänsten ingår även fällning av träd, mindre reparations- och snickeriarbeten samt skyltning.

Beredskap både sommar och vintertid ingår i tjänsten. Vintertid så är uppdraget att utföra snö och halkbekämpningsuppdrag med anläggningsmaskiner.

Viss administrativt arbete ingår i tjänsten, exempelvis digital tidrapportering av utförda uppdrag.

Kvalifikationer
Anläggningsteknisk utbildning, mark och anläggning, på gymnasienivå eller erfarenhet som arbetsgivaren kan bedöma tillräcklig. Som person är du kvalitetsmedveten, är inte främmande att hjälpa till inom andra yrkesområden på trafik- och parkavdelningen och tar gärna egna initiativ i arbetet.

Vi ser med fördel att du som person är ansvarsfull, noggrann, flexibel och serviceinriktad. Arbetet är både i grupp och självständigt och det är viktigt att du har god samarbetsförmåga. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort minst B manuell, är ett krav, andra behörigheter är meriterande.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan.

Rekrytering kan komma att ske löpande, välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1 maj 2024
Löneform Fast timlön/månadslön
Körkortskrav B
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/200
Kontakt
  • Gunilla Arnebrant, arbetsledare, 0660-88015
Facklig företrädare
  • Birgitta Norberg, 070-1919837,birgitta.norberg@ornskoldsvik.se
  • Kommunal, 010-4429767,ornskoldsvik.m-norrland@kommunal.se
Publicerat 2024-04-16
Sista ansökningsdag 2024-05-13

Tillbaka till lediga jobb