Bildningsförvaltningen, Grundskolan

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Järvedskolan ligger naturskönt 3 km utanför Örnsköldsviks centrum i villaområdet Järved. I skolan går ca 120 elever från förskoleklass till årskurs 4. På enheten finns även fritidshem.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att leda och driva det pedagogiska arbetet på skolan tillsammans med övriga pedagoger utifrån läroplanen och övriga styrdokument. Uppdraget innebär att tillsammans med ett arbetslag planera, genomföra och följa upp undervisning samt sköta den dokumentation och de kontakter som detta innebär. Kontakt och samarbete med vårdnadshavare är en viktig del i arbetet.

Som förskollärare kommer du ha en viktig roll i förskoleklassens och skolans dagliga verksamhet där du med ett medvetet förhållningssätt möjliggör att barnen får upptäcka och utveckla sina förmågor på ett allsidigt sätt. En viktig del i arbetet är att jobba för att alla barn ska bli sedda och känner att de har en självklar plats på skolan.

Du ansvarar för att ge barnen en lärande, utmanande, meningsfull, kreativ samt spännande lek och lärandemiljö. Tillsammans med dina kollegor för du en ständigt levande pedagogisk dialog med en vilja att förändra, fördjupa och utveckla.

I ditt arbete ingår även att jobba på fritidshemmet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad förskollärare och därmed behörig för legitimation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp.

Du är en tydlig ledare med förmåga att skapa struktur, sammanhang och goda relationer. Du har god förmåga att anpassa undervisning utifrån gruppens och individernas behov.

Vi söker dig som gillar att utmanas och tänka nytt, som ser olikheter och mångfald som en grund för lärande och utveckling.

Du har ett positivt förhållningssätt och intresse för att utveckla arbetsmetoder samt sprida kunskap och erfarenheter till kollegor.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 8 augusti 2022
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/484
Kontakt
  • Marianne Hägglund, rektor, 0660-265485
Facklig företrädare
  • Stina Olofsson Jönsson, Lärarförbundet, 0706587932
Publicerat 2022-06-23
Sista ansökningsdag 2022-07-04

返回职位空缺页面