Bildningsförvaltningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Från 1 januari 2019 ingår de kommunala studie- och  yrkesvägledarna inom grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning i en egen enhet.

Vuxenutbildningen i Örnsköldsvik omfattar SFI, grundläggande- och gymnasiala kurser samt yrkesutbildning. Våra lokaler finns i centrala Örnsköldsvik.

Arbetsuppgifter
Du kommer vägleda befintliga och nya elever till studier för att uppnå sina mål och för sin fortsatta karriär. Vi arbetar med studie- och yrkesvägledningens alla verktyg för att möta våra elever på bästa sätt, ofta i samarbete med lärare, stödfunktioner och övrig personal.

Tjänsten är med placering i vuxenutbildningen och i den möter vi elever i behov av vägledning kopplat till SFI, grundläggande samt till olika gymnasiekurser samt yrkesutbildningar. Vuxenutbildningen samarbetar med många olika aktörer i sin verksamhet med målet att ge eleverna bästa möjliga förutsättningar för att kunna utvecklas och för att kunna nå sina mål.

Kvalifikationer
Vi söker dig med studie- och yrkesvägledarexamen. Har du erfarenhet inom yrket är det meriterande. Det är även meriterande om du tidigare arbetat inom vuxenutbildningen.

Vi ser gärna att du har god samarbetsförmåga, är positiv som person och har förmågan att se varje individs behov och förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överrenskommelse
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/407
Kontakt
  • Ulrika Vestin, enhetschef, 0660-88564
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-5848416
  • Lars Wallin, Lärarförbundet, 070-6547548
Publicerat 2022-06-07
Sista ansökningsdag 2022-06-27

Tillbaka till lediga jobb