Bildningsförvaltningen, Vuxenutbildningen

På bildningsförvaltningen verkar vi för att skapa goda förutsättningar för varje barns och elevs lärande, utveckling och kreativitet. Vi vill skapa en trygg och inspirerande lärandemiljö, där lusten att lära står i fokus och där barn, elever och personal möter varandra med respekt.

Vuxenutbildningen i Örnsköldsvik bedrivs både i egen regi och hos externa anordnare. Utbildningar är förlagda både centralt och inom Örnsköldsviks gymnasiums lokaler.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en teckenspråkslärare inom TFI (tecken för invandrare) som i samarbete med SFI-lärare  kan undervisa döva elever i det svenska teckenspråket.  Arbetsuppgifterna innebär undervisning utifrån SFI-lärarens upplägg. Under inledningen av SFI-lektionen tolkas genomgång och instruktioner av teckenspråkstolk. Målet med elevernas utbildning är att de når kursmålen i läsa och skriva för SFI samt kan kommunicera med tecken i för eleven viktiga vardagliga situationer. Bedömning och betygssättning ingår i uppdraget.

Kvalifikationer
Du är utbildad teckenspråkslärare eller har genom erfarenhet nått likvärdig kompetens. Erfarenhet av att undervisa elever med annat eller inget teckenspråk är meriterande. För att lyckas med uppdraget behöver du vara trygg i din yrkesroll, komma med egna idéer om hur undervisningen kan föra lärandet framåt samt vara lyhörd för elevernas behov.

Uppdraget är behovsanställning och omfattningen styrs av elevernas studieplanering men SFI-undervisning sker i regel 15 timmar per vecka. För- och efterarbete kan tillkomma.

Bifoga CV och personligt brev med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Inspireras av hur det är att bo, leva och verka i Örnsköldsvik

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Omgående
Löneform Fast timlön/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40-50%
Ort Örnsköldsvik
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/199
Kontakt
  • Marie Edin, rektor, 0660-88332
Facklig företrädare
  • Åsa Elfving, Lärarnas Riksförbund, 070-5848416
  • Camilla Adam, Lärarförbundet, 070-1909025
Publicerat 2022-05-20
Sista ansökningsdag 2022-08-07

返回职位空缺页面